Spectera

De revolutie is hier

De toekomst van professionele draadloze technologie is bidirectioneel.

Het Spectera systeem maakt efficiënter en flexibeler gebruik van het frequentiespectrum dan traditionele single-carrier oplossingen, biedt betere bescherming tegen signaalverlies door RF-fading en maakt de vaak complexe frequentiecoördinatie veel eenvoudiger. Deze innovatieve draadloze oplossing optimaliseert de workflow en reduceert het aantal benodigde componenten tot een minimum. Zo kan je één beltpack zowel als zender en ontvanger gebruiken, voor microfoons, IEM's én intercom!

Tot 64 kanalen in één enkele rackunit

Spectera’s ruimtebesparende 1 RU basisstation beschikt over flexibele digitale I/O met redundante Dante en optioneel redundante Madi, wat zorgt voor een naadloze integratie in je audionetwerk. Spectera’s zend- en ontvangstantennes beheren IEM-signalen, mic/line-signalen en data tegelijkertijd. Er kunnen tot vier antennes worden toegevoegd voor redundantie, uitgebreide dekking of extra spectrummogelijkheden. Spectera’s gelijktijdige 32 I/O biedt geavanceerde flexibiliteit voor draadloze microfoon-, instrument- en in-ear monitoringtoepassingen in één enkel systeem. De configuraties zijn volledig flexibel en kunnen tot 32 mic/line-kanalen en 16 stereo IEM’s bevatten voor de artiesten op het podium, of 32 IFB (interruptible foldback) voor je team.

  • 32x32 configuratie (32 mics, 16 stereo IEM's) vrij te configureren
  • Automatische toewijzing en constant beheer van de frequenties
  • Tot 40x Diversity
  • Gebruik als intercom mogelijk
  • 1 rack unit met redundant PSU, Dante en mogelijkheid tot redundant MADI

Bidirectionele bodypacks

Spectera_Product_Shot_In_Use_09.jpg

Met de bidirectionele bodypacks van Spectera heb je veel meer controle en veel minder blinde vlekken. Elk Spectera SEK-bodypack beheert zowel een in-ear monitor als een mic/line-ingangssignaal tegelijkertijd. En met de LinkDesk-software heb je volledige afstandsbediening en monitoring van alles: IEM-volume, audiovolg en instellingen, RF-status, batterijstatus en meer. Hierdoor kun je meer tijd besteden aan controle en minder tijd aan het beheren van componenten en het oplossen van verrassingen. Voor in-ear monitors levert Spectera ongeëvenaarde RF-prestaties en stabiliteit — gelijkwaardig aan digitale draadloze microfoons. Met Spectera krijg je verbluffende IEM-clariteit en nauwkeurigheid met een ultralage latency tot 0,7 milliseconden.

Linkdesk Software

LinkDesk-software is een desktopapplicatie en gebruikersinterface voor 's werelds eerste wideband bidirectionele draadloze oplossing — Spectera.

Met LinkDesk en Spectera krijg je een simpele workflow en ongekende mogelijkheden voor externe bediening en monitoring, plus zicht op IEM-volume, latency, audiovolume en instellingen, RF-status, batterijstatus en meer.

De RF-manager van de software biedt een continue spectrumscan via Spectera's innovatieve DAD-antenne. Daarnaast maken de assistieve functies van LinkDesk snelle en eenvoudige systeembeheer mogelijk, en met de productiehandling kun je meerdere Base Station-configuraties direct beheren, opslaan en oproepen.