• Bekafun
  • AEC module for AHM-32 Acoustic Echo Cancellation

AEC module for AHM-32 Acoustic Echo Cancellation

ALL-M-AHM-32

De AEC-modules (Acoustic Echo Cancellation) voor AHM-64 en AHM-32 bieden 12 AEC-kanalen en zijn ontworpen voor teleconferentie- en videoconferentietoepassingen.

- 12 channels for AEC
- 150ms FIR Adaptive Filter
- Far-end AGC (Automatic Gain Control)
- Residual Echo NLP (non-linear processing)
- Background Noise Reduction
- Near-End gating
- Speech-Shaped Comfort Noise


€ 1.048,67
€ 925,04
prijzen incl. taksen en BTW

Tijdelijk niet op voorraad

De noodzaak voor AEC

Nu het op afstand bijwonen van vergaderingen en conferenties steeds gebruikelijker wordt, is audio van hoge kwaliteit van cruciaal belang om de verstaanbaarheid voor alle deelnemers te garanderen.

Deelnemers op afstand hebben vaak last van storende echo's - veroorzaakt doordat hun stem wordt afgespeeld via luidsprekers in de vergaderruimte, opgepikt door meerdere microfoons en teruggezonden naar de beller - die de helderheid van het geluid en het verloop van de vergadering ernstig kunnen belemmeren.

De Acoustic Echo Cancellation van Allen & Heath detecteert op intelligente wijze de "echo" in het signaal van de deelnemers op afstand, plus eventuele resteffecten die worden veroorzaakt door de akoestiek van de ruimte, en maakt gebruik van speciale hardwareverwerking om het ongewenste geluid te minimaliseren.

Het resultaat? Een duidelijkere, comfortabelere luisterervaring voor iedereen in de vergadering!

Software

De AEC gebruikersinterface

Alle AEC parameters zijn eenvoudig toegankelijk via de duidelijke en intuïtieve interface van AHM System Manager, waardoor het eenvoudig is om de optimale instellingen voor tele- en videoconferenties in te stellen.

Datasheet(s)