Optoma ZK810T / ZK810TST

23-04-24

De ZK810T en ZK810TST 4K UHD-laserprojector zijn perfect voor vaste installaties in het onderwijs, musea, grote locaties, simulatie of immersieve toepassingen. Voorzien van een laser lichtbron met een lange levensduur voor 24/7 werkingsmogelijkheden en een hoge helderheid, kleurprecisie en stille werking. Beschikbaar met een vaste standaard throw-lens of short throw-lens, is deze projector de ideale oplossing voor een verscheidenheid aan scenario's en professionele omgevingen.

Echte 4K UHD resolution

Ultra HD 4K-resolutie levert scherpere, levensechte beelden en rijkere kleuren, waardoor u dichter bij het scherm kunt zitten en kunt genieten van een meeslepende ervaring. De Optoma DLP-projectoren bieden een door de CTA (Consumer Technology Association) goedgekeurde True 4K UHD-resolutie, die 8,3 miljoen pixels op het scherm kan projecteren. Dat is vier keer meer detail dan Full HD en twee keer zoveel als concurrerende technologie, die slechts 4,1 miljoen pixels levert.

HDR and HLG compatibel

Geschikt voor het ontvangen en weergeven van zowel HDR10- als Hybrid Log Gamma (HLG) HDR-inhoud. Met deze Optoma-projector kunt u veel meer details en textuur zien. Objecten zien er levensechter uit en de extra details zorgen voor een groter gevoel van diepte.

Full lens shift

Full lens shift

Full lens-shift maakt de installatie eenvoudig en probleemloos en biedt de flexibiliteit om het geprojecteerde beeld verticaal of horizontaal te verplaatsen, en om de schermgrootte aan te passen zonder de noodzaak om de projector te verplaatsen of te verplaatsen.

Four corner correction

Pas de keystone zowel in het verticale als het horizontale vlak aan. U kunt elke hoek van de afbeelding afzonderlijk vervormen om een perfect vierkante afbeelding te creëren. Ideaal voor het stapelen van afbeeldingen, oneffen muren of waar de plaatsing van de projector lastig is en onder een hoek moet worden geïnstalleerd.

HDBaseT

HDBaseT

Ongecomprimeerde Full HD-video-, audio-, netwerk- en besturingsopdrachten, allemaal geleverd op één enkele CAT-kabel, geschikt voor maximaal 100 meter zonder signaalverlies, voor probleemloze installatie. HDBaseT™ vereenvoudigt de bekabelingsvereisten en vermindert de complexiteit van de installatie.